Menu

Service- en onderhoudscontract

Wilt u jaar-in-jaar-uit verzekerd zijn van vakkundig onderhoud aan uw cv- of combiketel en/of warmtetoestel? Sluit dan een Pasterkamp service- en onderhoudsabonnement af. Dit kan ook bij toestellen die door andere leveranciers zijn geïnstalleerd. Om de conditie van uw installatie vast te stellen, wordt eerst een gratis inspectiebeurt uitgevoerd. In een service- en onderhoudsabonnement zijn extra werkzaamheden niet inbegrepen.

Pasterkamp Installateurs:

  • Inspecteert en onderhoudt uw cv-ketel volgens de voorschriften van de fabrikant. Uw kerel wordt daarna optimaal ingeregeld.
  • Voert metingen uit, zoals een meting van de CO-waarde (koolmonoxide) en de CO2-waarde (kooldioxide). De uitkomst wordt vergeleken met de waardes van de fabrikant. Bij grote afwijkingen kan de ketel onveilig zijn.
    De oorzaken daarvan worden opgespoord.
  • Stelt vast of het vermogen van de ketel goed is afgestemd op de radiatoren en eventuele andere afgiftebronnen, zoals convectoren.
  • Geeft u een schriftelijk advies over het energiezuinig gebruik van uw cv-installatie. Dat advies staat in het beoordelingsrapport dat ontvangt. U krijgt bijvoorbeeld advies over het verbeteren van de cv-installatie of over de eventuele aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Maar ook over het nemen van energiebesparende maatregelen, waardoor u energie en geld bespaart. Denk aan isolatie of de aanschaf van zonnepanelen.

Bent u geïnteresseerd in een service- en onderhoudsabonnement? Vraag dan hier uw abonnement aan. Of bel vandaag nog 0299 401 400. U ontvangt dan vrijblijvend een offerte. 

sinds 1840

© 2015-2019 Pasterkamp installateurs.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie