Menu

Installatiebedrijf Pasterkamp viert 175-jarig bestaan

De zesde generaties Pasterkamp vieren tot eind dit jaar hun 175 jarig jubileum. In 1840 begon de eerste generatie Pasterkamp een klein, ambachtelijk loodgietersbedrijf in Oosthuizen.

Inmiddels uitgegroeid tot een compleet installatiebedrijf, dat werkt particulieren en bedrijven.

Miranda Pasterkamp: “In 1840 had mijn overgroot opa nooit kunnen vermoeden dat in het jaar 2015 wij samen met onze 8 medewerkers het 175-jarig jubileum zouden vieren.”

pasterkamp

Bij Installatiebedrijf  Pasterkamp in Oosthuizen vindt u een zeer compleet assortiment sanitair (o.a. inloopdouches, closets/bidets, wastafels/fonteinen, badkamermeubels, afvoerputten). Of u nu zoekt naar luxe badmeubels voor een particuliere badkamer, aangepast (luxe) sanitair voor mensen met een zorgbehoefte of een functionele inrichting van sanitaire ruimten in utiliteit, industrie of scholen: Installatiebedrijf Pasterkamp heeft wat u zoekt. Daarnaast is er volop keuze uit een compleet assortiment producten voor verwarming en klimaattechniek. Van functioneel tot design en van woningbouw tot utiliteit, voor elke situatie vindt u het juiste product. Ook voor zonnepanelen kunt u bij ons terecht. Bovendien zijn wij actief op het gebied van ergonomisch sanitair en duurzame energie. Zo leveren en installeren wij zonnepanelen en warmtepompen.

In de loop van dit jaar, zal het 175-jarig jubileum worden gevierd met medewerkers, oud-medewerkers, relaties en leveranciers. Installatiebedrijf Pasterkamp: al 175 jaar zorg voor comfort. 

U vindt Installatiebedrijf Pasterkamp aan de Ambachtsweg 5D te Oosthuizen en via www.pasterkamp-installateurs.nl Telefonisch te bereiken op nummer 0299  - 401 400


Naar nieuwsoverzicht
sinds 1840

© 2015-2019 Pasterkamp installateurs.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie