Menu

Installatiebedrijf Pasterkamp: al 175 jaar zorg voor comfort.

In 1840 begon de eerste generatie Pasterkamp als klein, ambachtelijk loodgietersbedrijf in Oosthuizen. Ruim anderhalve eeuw later is Installatiebedrijf Pasterkamp uitgegroeid tot de expert op het gebied van gas, water, sanitair, riolering, centrale verwarming, dakwerken, klimaatbeheersing en airconditioning. Voor advies, installatie en zowel preventief als correctief onderhoud bent u van harte welkom. Bedrijven en instellingen kunnen deskundig advies krijgen bij ingrijpende investeringen.

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden sanitaire installaties, verwarmings-, koelings- en luchtbehandelingsystemen, ook voor bedrijven. Ook op het gebied van duurzame energie bent u aan het juiste adres, bijvoorbeeld voor levering en installatie van zonnepanelen en warmtepompen. Natuurlijk zijn uw loodgieterswerkzaamheden van oudsher bij ons in goede handen.

Op al deze gebieden wordt voldaan aan de huidige, strenge kwaliteitseisen. Op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu wordt gewerkt volgens de normen van het certificaat VCA. Onze producten en diensten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zie ook onze Diensten.

Als u meer wilt weten of vragen heeft, neem dan contact met ons op, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons: 0299 401 400. Voor storingen zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week te bellen.

sinds 1840

© 2015-2020 Pasterkamp installateurs.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie