Installatiebedrijf Pasterkamp: al 180 jaar zorg voor comfort.

In 1840 begon de eerste generatie Pasterkamp als klein, ambachtelijk loodgietersbedrijf in Oosthuizen. Ruim anderhalve eeuw later is Installatiebedrijf Pasterkamp uitgegroeid tot de expert op het gebied van gas, water, sanitair, riolering, centrale verwarming, dakwerken, klimaatbeheersing en airconditioning. Voor advies, installatie en zowel preventief als correctief onderhoud bent u van harte welkom. Bedrijven en instellingen kunnen deskundig advies krijgen bij ingrijpende investeringen.

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden sanitaire installaties, verwarmings-, koelings- en luchtbehandelingsystemen, ook voor bedrijven. Ook op het gebied van duurzame energie bent u aan het juiste adres, bijvoorbeeld voor levering en installatie van zonnepanelen en warmtepompen. Natuurlijk zijn uw loodgieterswerkzaamheden van oudsher bij ons in goede handen.

Op al deze gebieden wordt voldaan aan de huidige, strenge kwaliteitseisen. Op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu wordt gewerkt volgens de normen van het certificaat VCA. Onze producten en diensten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zie ook onze Diensten.

Als u meer wilt weten of vragen heeft, neem dan contact met ons op, via e-mail of bel ons: 0299 401 400. Voor storingen zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week te bellen.